Finns det nån hammarlack som är lik BMW's dunkelblau lack

Jag tänkte blästra bort rosten som sitter i underkant på dörrar m.m på min BMW. Men vill inte lägga ut för mycke arbete, utan tänkte prova o se hur det blir ifall jag bara har hammarlack eller nåt sånt på med tanke på att det kanske inte syns så mycke där nere. Men finns det nån hammarlack som är lik BMW's dunkelblau lack?.



Svar på inlägget: Finns det nån hammarlack som är lik BMW's dunkelblau lack



Hammarlack ska man hålla så långt bort från bilen som möjligt. Innehåller silikon så vill man göra om det med riktig billack senare så har man mycket jobb framför sig. Jag skulle använt lackstift från BMW. Inte mer arbete och bättre på alla sätt och vis.


Ok. Har hört att man kan använda hammarlack ex för att hindra rost från att sprida sig sig under längre tid så ifall den redan har angripit. Men om man kan inte lacka över hammarlack pga att den innehåller silikon.


Om jag inte borde använda hammarlack. Vad kan jag ha för lack om jag bara ska spraya på nånting efter blästringen?.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka