S60 sportpaket

Nån som har koll på om volvos orginal sportpaket sidokjolarna och den bakre kjolen från 01-04 passar till en 06a?



Svar på inlägget: S60 sportpaket



Det ser ju onekligen ut som samma paket på tillbehörswebben:http://accessories.volvocars.com/Access . .D/Details Har själv aldrig hört att det skulle skilja något på paketen från år till år, Volvo gjorde ju bara ett sportpaket till S60n, och det enda som skiljer där är frontspoiler (hel spoiler för vanliga fronten) eller frontläppar (som enbart passar R-fronten). Bak och sidor ska vad jag vet passa alla S60 01-07, oavsett motor och paket.


Ja jag tyckte det borde passa. men alltid bättre o höra ifrån fler, känns bättre då:)


Jaa... Alltså, sportpaketet satt ju även på de senare modellerna. Drunk har ju på sin -07 http://www.garaget.org/?car=304886&image=2953281 Sen om det är skillnad på fästena mellan före o efter faceliften kan jag inte svara på


nej klart, men det får man lösa under vägens gång


precis, för rent form och mått mässigt är väl bilen det samma oavsett årsmodell? Man kan ju montera facelift lampor och frontar hursom så det borde funka alldeles utmärkt! Drunk's ser ju jäkligt bra ut!


Sidokjolarna och den bakre kjolen från 01-04 passar rakt på S60 årsmodell 01-09





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka