Sportklädsel eller riktiga skinnstolar i en volvo 940?

Hejsan! jag letar antingen Sportklädsel eller riktiga svarta skinnstolar! till en volvo 940 Om man köper en skinnklädsel eller någon klädsel huvud taget på tex jula som har universal bilklädslar! men man vet egentligen inte fall dom passar! Har ni någon idee vart man kan köpa bil klädslar som passar en volvo 940 -1994 utan att det blir obehaglig passform som vissa universal klädslar kan vara! Eller ska man försöka leta upp riktiga skinnstolar! men då är det problemet man hittar ingen som äger en riktiga svarta skinnstolar och soffa fram och bak! och det går ju inte beställa nya eller? som passar i 940in har ni råd på olika sidor man kan köpa antingen skinnklädslar i svart eller sportklädsel? jag har letat R-sport klädsel till volvo 940 men verkar inte finnas någon som äger en! Så kom med olika förslag där man kan hitta skyssta bilklädslar som passar utan att det glipar så det blir obehagligt! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Sportklädsel eller riktiga skinnstolar i en volvo 940?



Dyker upp skinnsäten på blocket titt som tätt tycker jag, och överdrag är inte ett alternativ för mig! Möjligtvis R-sport då, men det passar bättre i 240 tycker jag..


Jag har en polare som har Volvo 740 r-sport klädsel (bör väl passa 940 också) , både framsäten och baksäte. Om du vill kan jag höra med han om han vill sälja klädseln.


Jag har hört att 740 och 940in så ska tydligen nackstöden miss stämma på r-sporten!


Någon som vet var man kan hitta bra klädslar?


http://www.pebe.se/ har jättefina skräddarsydda klädslar men prislappen blir tyvärr oftast densamma som att köpa skinninredning från en 960 el likn





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka