Tyskstuk till Golf V, plåtfälgar

Tjena! Ja, ni ser titeln.. har funderingen om det räcker med 17" eller om jag måste ända upp till 18" för att det ska kunna se bra ut...? Golf 5n har ju ganska stora hjulhus..! Hittar inte så många 17" plåtisar förutom Peugeots o de hålen som var i dom fälgarna var ju inte jätteporriga.. 18" var lättare att hitta, reservhjulet från just Golf V! Men där är en till fundering, hur annorlunda blir det med breddning av reservhjul resp org bred plåtfälg? De ser ju ganska annorlunda ut i uppbyggnaden tycker jag.. Kom med tankar, förslag o funderingar..! //Anthon



Svar på inlägget: Tyskstuk till Golf V, plåtfälgar



Tyskstuk är väl max 15-16" Så strunta i det o kör på 18" mkt snyggare!


Jo, har allt varit i dom tankarna också, men det är ju en ekonomi-fråga.. kollade på 18"-19" BBS CH men insåg att det rullar tok-många Golf femmor med de fälgarna monterade..! Sen måste man ju testa att vara först med nåt..


15-16" är alldeles för litet till en Golf V, kommer bara se löjligt ut. 18-19" är vettigt på en sån. Breddade reservhjul är det många som kör med så det ska inte vara några bekymmer.


Det håller jag absolut med om. Men då är det inte tyskstuk.


Tyskstuk måste inte vara små fälgar!


stämmer. måste inte vara splitt heller. ärlig talat så är det inte tyskstuk du kommer köra heller utan mer stance. tyskstuk är något HELT annat intte samma lodistuk somm alla tror är tyskstuk.


Sant, blir mer stance hållet ja... gäller bara att få tag i 4 reservhjul då för en rimlig summa..! Detta finns redan säkert i andra trådar, men har inte hittat något vettigt svar: någon som kan bredda fälgar då i området Göteborg o en radie på typ 10 mil??


En bil kan ju vara tyskstukad och ha ett gött stance, men även ha ett bra stance utan att vara tyskstukad Tyskstuk är mer en stil på bilen i sin helhet, medan stance handlar mest om hjulen och höjden på bilen. Brukar inte reservhjul vara väldigt mycket klenare än "vanliga" fälgar? Tanken med dom är väl att man endast ska ta sig till verkstad i lite lägre hastighet. Går väl kanske ganska lätt förstärka hela fälgen om man ändå ska bredda


Ja, det är sant.. max 80 km/h står det väl på dom om jag inte minns helt fel..? Frågan är ju om det är däcket eller fälgen som inte håller och var man då ska förstärka fälgen isåfall!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka