Stylingtips till min BMW 320i Touring -01

Har nyligen skaffat mig en ny kärra och tänkte att jag skulle fixa till den lite grann. Därför behöver jag er hjälp med tips osv! Jag har alltså en safir svart BMW 320i Touring -01 (kolla min profil för bilder).



Svar på inlägget: Stylingtips till min BMW 320i Touring -01



Hade det varit min bil hade följande gjorts:Sänkning (coilovers, inte så dyrt till E46) Breda 17" med offset till 5serie dvs Aggresiv Stuk Tona bak lamporna (den vita delen så den smälter ihop bättre med bilens färg) Svarta njurar (grill) Dioder i reg samt P belysning Rök tona strålkastaren inkl blinkers? Mörka sidoblinkers Nästa steg:M-pkt front, bak samt sidor Xenon konvertering samt angeleyes Foliera chromelisterna runt rutorna Sport system (för utsendet samt även det Goa ljudet ur 6:an ) Får du med allt så har du en clean bil som du gjort i ordning men som inte ser ut som en elmia bil. Desutom något som inte sticker ut på fel sätt utan kommer att uppfattas som en snygg E46 i orignal skick fast med det lilla extra.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka