Volvo 940 framlyktor

Hejsan! Jag försöker göra om min 940 så den liknar en Grupp H rally bil. Men en sak som göra hela bilen är framlyktorna. Bild : http://3.bp.blogspot.com/-WAv4NQAstbM/T . 1%255D.JPG Så borde ju inte vara lagligt, men jag tänkte att om man gjorde så man får 2 hål istället ( alltså skär ut den svarta delen som går inåt). Är det lagligt då? Alla svar uppskattas! tack



Svar på inlägget: Volvo 940 framlyktor



Det bör det ju vara, BMW E30 har liknande lysen (Alltså insatserna, eller ja, själva lampan.) som man kanske kan knöla in, borde vara lagligt med tycker jag så länge dom står rätt..


http://rallyshop.se/produkt/Ljusersatting-Volvo-940 Där fanns dom. "Ljusersättningsplast till Volvo 940. Plastbiten är en direkt ersättning av original lyktglas. Det finns många sätt att montera denna men det vanligaste är att man sågar av större delen av strålkastarhuset men behåller en ram som man fäster ersättningen i och använder således standard infästning."


Lagligt är det om du köper e-märkta strålkastare, med både hel- och halvljus. Såvida det inte är en 98 du har, de är helbilsgodkända.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka