Hjälp: Fälgval Volkswagen Golf Mk6 GTI

Halloj! Har stora bekymmer med att bestämma mig för vilken fälg jag ska köra på till bilen. Det står mellan 3sdm 0.01 eller XXR 527. Det är 18" som gäller. Nackdelen med 3sdm är att de är slut överallt och kanske kommer in i början på juli. Har photoshoppat lite men det var ett tag sen jag gjorde sånt så är ringrostig på det. Bild1: 3sdm 0.01 Bild2: XXR 527 Silver Bild3: XXR 527 Mattsvart Vad tycker ni?



Svar på inlägget: Hjälp: Fälgval Volkswagen Golf Mk6 GTI



Jag skulle ha valt 3sdm-fälgarna, ingen tvekan. Om du nu kan få tag på de. Annars föredrar jag personligen silver över mattsvart. Svarta fälgar "försvinner" så lätt. Har du funderat på vita? Skulle nog passa bra till den bilen enligt mitt tycke.


Tack för din åsikt. Jo har tänkt så med de svarta också, har även funderat på vita men vettefan. 3sdm är en snyggare fälg men den snyggaste fälgen är sällan den som passar bäst på bilen. Tror att enkelheten med XXR och att de är konkava skulle göra sig bra på bilen. Därför är jag kluven.


3sdm 0.06 kan ju vara något att kika på eller rotiform nue också! gör även en bild med 527orna i guld


Ska kika på dom! Aa det har jag redan gjort faktiskt. Men har den hemma, kan lägga upp när jag kommer hem . Använde nämligen de guldiga på bilen och sen ändrade färgen på dem.


fast ska du ha några av de fälgarna som du och jag har sagt så hoppas jag att du är ute efter att köra stance stuk på bilen, annars så borde du nog satsa på några fälgar som passar bättre med originalhög bil!


Jo det blir stanceaktigt. Kommer sitta 225däck på och en liten sänkning. Men inte mer än så.


på 9.5" bred fälg så sitter 215/40 däck jävligt bra, men ta en titt på hur mina sitter så får du avgöra själv


Hade tänkt använda de däck jag redan har . Men dina såg bra ut! Guld:





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka