Golf mk4 med små speglar?

Som kanske är allmänt kännt här på garaget så har golf mk4 olika stora bakspeglar. Jag har läst på länken(OijOij forum) http://www.oijoij-society.com/viewtopic . mp;t=10018 att det går ändra. Min fråga är om någon har gjort detta eller vet hur man gör? Finns det möjligen någon guide på nätet?(har inte hittat någon själv) hoppas någon vet!Svar på inlägget: Golf mk4 med små speglar?Det är ju höger sida som är lite i Sverige va?... Du kan ju köpa en höger spegel från ebay.co.uk Då deras lilla spegel sitter på vänster sida tro ja Kika: "här" Eller du vill ha små speglar på båda sidorna ? det borde du ändå kunna lösa från England.. /mvh soyd


Du har absolut rätt. Eller så byter man båda till nå eftermarknads Dock borde ju vag ha ändå men säkert hutlöst pris


antar att du helt missade detta? VIll du ha en liten vänsterspegel för att få båda med liten kåpa kan du tex ta från följande bilar:- Lupo GTI - Högerstyrd Golf MK4 - Liten Japanspegel till Golf MK4 - Polo 6N2 Vill du ha en stor högerspegel och få båda speglarna med stora kåpan tar du tex från följande bilar:- Seat Leon - Passat 3B I de flesta fall monterar du isär din befintliga spegel och flyttar över spegelkåpan och bottenplattan från den nya till din befintliga spegelfot (om du inte får tag på en spegel med samma fot som på MK4 vill säga)


ojävlar! bra med info där! tummen upp


saxat rakt från tråden på oijoij som han länkade!


har läst allt på oijoij tråden och är med på noterna där. det jag undrar är om det finns någon "guide" eller ritning/sprängskiss på hela spegeln och om alls komponenter är dom samma i en polo som i en golf när det kommer till sen rörliga delen av spegeln (som gör att spegeln går att böja fram och bak). och är ju inte heller så ovanligt att plaststyrningar som är gjutna i kåpan knäcks/går av. har själv ingen jätte erfarenhet av just VW. nått spec att tänka på?

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka