Biltemas kolfiberfilm fäster dåligt.

Provade lägga det på bilen. http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-t . -3D-33592/ I ändan fäster den mycket dåligt. Vet ni något bättre märke som klibbar bättre? Eller måste man göra det på något speciellt sätt?



Svar på inlägget: Biltemas kolfiberfilm fäster dåligt.



1: är underlaget ordentligt rengjort och avfettat? 2: värmer du filmen när du monterar den? 3: vad är det du ska drapera?


Ville dra en sträng på taket. Nyvaxat. Sen rengjort med sprit. Hårtork används till värme. Och det är vid slutändan där jag vill trycka in under list.


Köp av SWAT istället.


Visste inte ens företaget existerade!


Annars kan du köpa en rulle kolfiber (1,52x30m) med luftkanaler Av mej för 2290;)


S.W.A.T för mig är en taktisk polisstyrka i USA..?


SWAT i bilfolieringsammanhang för mig är ett företag som säljer vinylfolie för carwrapping


Ahaa..


Den folien de har nu är riktigt värdelös. Den förra de hade va mycke bättre. Antar de bytt leverantör? Limmet är smäre, denna är tunnare, tål inte lika mycke sträckning. Har testat på olika saker, men som sagt, denna är inte alls så bra.





Jag har lite olika vinyler från Kina hemma Matt svart Matt röd Spegelchrome grön Högblank panorama svart


ja kör med biltemas kolfiber o de funkar skit bra prova att slipa lite med 400-800 papper o sen torka rent med sprit så ska du se att de fäster





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka