Bästa folieringsfirman i Stockholm?

Är ute efter att foliera min Bmw 335. Bilen är blå och jag vill ha den i svart. Tänkte därför punga ut lite extra stålar för att få det så snyggt som möjligt. Vilka folieringsfirmor är det ni rekommenderar? Uppskattar all hjälp. Mvh



Svar på inlägget: Bästa folieringsfirman i Stockholm?



http://autostripe.se/


Www.brandfactory.se


Tänkte försöka låna tråden om det är ok och fråga en sak om foliering.. Om jag lackar min front och sen folierar den genomskinligt. Skyddar det då från stenskott? Och är det någon som vet hur det ser ut med genomskinlig foliering?


Det finns en speciell Folie för stenskott och liknande som är lite tjockare... Den syns ju om du står nära men den skyddar jäkligt bra


www.wrapzone.net


www.wrapstar.se helt klart bäst!


Jobbar själv med foliering i företaget och känner till de flesta som rekommenderats här Sugen på info så skicka PM, vill inte smutskasta företag öppet eller dyl. Har flertalet bilder på bilar som företag i Sthlm folierat som vi fått avstripa och foliera om.


Gick inte att pma dig! Din korg är full! Skriv o berätta lite om du har lust!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka