Solarplexius - erfarenhet?!

Hej !! Spanar in ett par/set solfilm/skydd från solarplexius (RUTOR BAKRUTA + KOMPLETTA DÖRRAR I BAKSÄTET, Pris: 1270,00 KR). Är det någon utav er som beställt/ har erfarenhet från denna solsskydd/film? Lite info om material/montering > http://www.solarplexius.se/montering.aspx Tack på förhand!



Svar på inlägget: Solarplexius - erfarenhet?!



Japp! Kör med det på min nya v70, har bilder i fotoalbumet på t5an använder det i hundbilarna på jobbet då dom inte släpper igenom så mycket värme in till hunden! Är stor skillnad på den biten mellan vanlig solfilm o plexit Sen är det enormt mycket lättare att montera än solfilm! Inga bubblor och får man inte den helt rätt så kan man ju ta bort o försöka igen, innan man trycker dit "stopparna". Jag tror att det tog knappt 20min att montera på min, 5 rutor. Det blir inte lika svart inifrån med plexit man ser lite lättare ut iaf på dagtid. Det som kanske inte är lika kul är ju att man inte ska hissa ner rutorna på bakdörren så den kanske lossnar men det är ju inte heller jätte ofta man hissar ner bak så det kan kvitta enligt mig! Passformen var bra men på min bakruta så är där lite mellanrum mellan glaset o plexit, dock så syns det inte om man inte sitter i skuffen! Det skramlar heller inte så man märker inget av det, de andra rutorna blev skit bra! +Snabb leverans!!! +Enkel montering/demontering +Bra pris -Lite mer gulaktigt ljus inifrån typ som solbrillor (vanesak) http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1450083


Näämen, tackar! Tittade förbi din V70 (Project thread), solarplexit ser finemang u, blir & beställa nu under helgen!! Sen oerhört snygga fälgar, min stil/stuk! Får man fråga om vart du köpt dem? Ha en fortsatt trevlig dag & helg !


Jag hade det på min svarta 9-5 kombi och jag tyckte det såg ut som brun spegeltoning så det satt inte på länge! hade också problem med kondens mellan rutan och skivan.


kör riktig film istället för någon jävla halvfabrikatprodukt. ska man göra något så gör man det rätt. finns en miljard trådar om solfilm här på garaget. sök och läs. du får vad du betalar för.


film e ju också halvfabrikat ska vara tonade rutor


riktig metaliserad film dämpar oftast bättre än dom flesta glas som sitter i bilar. men solar plexus är verkligen kasst. kan du ju lika gärna rolla skiten svart istället. ser ungefär lika bra ut. kan ju inte ens veva ner rutorna.


Hade de på min Corolla. Tycker de va rätt bra. De jobbiga va då de va mörkt va de svårt att se ut. Samt att färgen på glaset va lite brunt. Och de tycker jag inte va så jätte snyggt. Men sålänge du inte ska ha de på ruter som går att veva ner kan jag iaf slå ett slag för att de är okey. Om du inte tycker de är värt att lämna in på riktigt toning


Tackar. Fälgarna köptes från Alven & Ingvarsson Som någon sa så ser man lite sämre ut i mörker ja, att det blir lite gul/brunt ljus när man tittar ut ja, men att gämföra med smidighet och pris så vann det, hade riktig film på förra bilen och så jävla stor skillnad är det inte när det väl är monterat! Vist, solfilm kan se mer proffsigt och riktigt ut, men kom igen.. det är inte värt pengarna om man inte kan ontera det själv!


Varsågod! Ja, precis. Jag är/var medveten om att de icke är "beck-svarta" i färgen, utan att de har en "brun" nyans (Även Soyafilm har en snarlik nyans). Men skulle man vilja ha dem "mörkare" så är det väl bara & dra över en mörkare solfilm över solarskyddet (typ, Biltemas solfilm) & voila har man en "transformation" ?! Anledningen till att jag fråga om just Solarplexit & inte en en vanlig "roll-on" solfilm var just att denna solarplexi verkar vara oerhört lätta att montera upp/ner, göra rent rutorna (in/utvändigt) samt om man skulle tröttna på solskyddet så är det bara o plocka ner dessa. Det underlättar även vid fordonsförsäljning då köparen har valfrihet att ta bort/ ha kvar dem. Skall kolla upp fälgarna





Asså det är klart du kan lägga film på . Men de kommer iaf inte bli de svarta som om man tonar ett par rutor svart. Då de inte ligger direkt mot rutan. Sedan kommer de nog bli omöjligt att se ut. Tonar du på riktigt så kan ju nästa köpare välja med. Vill dom ha de så låt de sitta, eller så är de ju bara ta av. Dock kommer de bli drygt på din bil med solarplexus på bakdörrarna. Fönsterna kommer inte gå och veva ner. Sedan så hör du ju skivan skaka då du stänger dörrarna. Typ lite som en plexiglas i hockey då de skakar.


Jag hade det på min 525:a och var jättenöjd, gillade det colafärgade glaset mer än svarttoning.


Jag hade solarplexius på 9-3an jag precis sålt. Jag är kanonnöjd. Inget skrammel med ordentlig stereo i. Enda jag märkt av är att det gärna blev att släppa i tejpen till klackarna efter drygt 3 år, men det löser man snabbt med lite dubbelhäftande Här syns färgen på toningen:


Plexi skrammel, nej.. det har jag inte heller varken i dörrar eller baklucka... kör även med en 10" bas i bagaget.


Har nu kollat upp Solarplexius under helgen (både via nätet, olika forum & inlägg etc) och det lutar åt en beställning. Varför folk upplever att de bildas imma/ skrammlar alt dålig passform tror jag beror på flera saker (taget i hänsyn till inläggen på nätet). Blir det "dåligt" så som några påstår, så är det bara & reklamera.


Jag har det i min bil och är hur nöjd som helst med det


Jag hade testat med vanlig färdigskuren film först, kostar ju typ inget 270sek inkl frakt, reder man inte det så kanske man kan tänka på fula plastskivor.


Solar plexus i all ära, enkelt att montera och fyller sin funktion alldeles ypperligt och det är lätt att återställa och använda på nytt om man av någon anledning skulle vilja de. MEN, personligen tycker jag det är precis lika enkelt att montera solfilm, har dock monterat mot betalning ett antal år, och jag tycker det blir en hel del snyggare dessutom, plus att de kostar en tiondel för ett bättre resultat..... Fast å andra sidan, fan vad trisst de skulle vara om alla tyckte och gjorde likadant....


Kör med solfilmstonade rutor OCH med solarplexius till bakre rutorna och det blir MÖRKT Jäkligt nöjda med både och, inget skramel här heller //Lindh


Jätte dålig!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka