Köpråd: Audi,BMW,Golf?

Har sålt iväg vinterbilen och tänkte nu införskaffa mig en ny bil men har sjujävla svårt att bestämma mig vad jag vill ha! så jag tänkte att ni kan hjälpa mig lite! har funderat över en del modeller som kommer här nedan. *Audi a4 2,0t quattro *BMW 325 e90 *BMW 525 e60 *Golf GTI 05-> *Golf R32 05-> hade tänkt lägga runt 100k för någon av dem och jag vill veta vilken bil som man får mest bil för pengarna med så lite problem som möjligt! kom gärna med fler förslag om vad ni tycker!



Svar på inlägget: Köpråd: Audi,BMW,Golf?



Kan börja ställa frågan, vad är du efter? Comfort? Trimvänlig m.m.


skulle lätt ha valt e60 530. kolla 2005 års modell? har mindre fel? skulle ha valt den utan minsta tvekan om ja hade 100k att lägga varför? otroligt snygg bil och massor med kraft och väghållning


Köp Merca!


Är ute efter en go bil som jag absolut inte ska göra något med motorn mer än att lämna in bilen på en chippning. Så det är en bil som kommer gå alla årstider och som jag vill ha så lite problem med som möjligt!


Har kikat in dom lite extra nu när du föreslog. Galet fina bilar.


ja som sagt jag skulle lätt kunna ha en sådan med m paket..vilken dröm alltså.


Har en e90, fast 330d, myyycket bil för pengarna. Chippad. Inte haft några problem alls, mer körkänsla kan du nog inte få för dem pengarna. Mycket nöjd.


vad kostar en "gammal" 06a? är din import? Mil ? är sugen på en sån fast kombi.


Min är svensksåld, hade aldrig vågat chansa på import. Dem ligger runt 130-160k tror jag, beroende på mil och utrustning, men att köpa en sådan bil utan navin är mindre smart enligt mig, blir en helt annan bil med skärmen i mitten. http://www.blocket.se/ostergotland/Bmw_ . 15&w=3 verkar fin






Köp en 325d, ska du chippa får du samma effekt som i 330d ändå. Så du sparar in mellanskillnaden.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka