"Köpråd" Vilken bil ska jag köpa?

Hej. Nu behöver jag eran hjälp... Ska köpa en bil inom snar tid och vet inte alls vilken bilmodell som kan tänkas passa mig och mitt behov. Följande ställs som krav: - Automat växlad. - Disel (ej för slö) ca.145hk- 170 -Rymlig kombi (INGEN minibuss av ngt slag) Pris, INTE över 500.000 :- Bilen MÅSTE vara hållbar minst 9 år. Ska även vara bekväm att sitta i. Lite bilar som jag har i åtanken... - skoda. -Toyota. -Volvo v70 -Bmv (5-serie) Nog för dyr, men kanske... -Honda. Ja har ni förslag på bilar som skulle kunna passa min smak och behov?



Svar på inlägget: "Köpråd" Vilken bil ska jag köpa?



"måste vara hållbar minst 9 år"...vad menar du exakt med det? Passat Variant Audi A4 (kanske för liten?) Audi A6


Tack för ditt svar. Ja A4 är nog för liten. Vet inte men vissa bilmärken har ju bättre hållbarhet än andra, mer det jag syftar på, att köpa en bra och hållbar bil som minst ska hålla i 9 år utan att gå sönder jämt och ständigt.


Med tanke på att det är det du vill ha (vem vill inte det) så kommer du givetvis få tag i ett måndagsexemplar som går sönder hela tiden, och det oavsett vilken bil du väljer Ja, Passaten är lite större än A4an, men inte riktigt så stor som A6:an (har iaf varit så "förr", med de senaste modellerna låter jag det vara lite osagt)


Ja det blir väl så säkert... Men har ett problem, får inte byta bil inom en 9 års period så därför är frågan ang. en hållbar bil relevant. Bilen ska dessutom anpassas. Får väl kolla på en passat eller en Audi, tack för din hjälp. FLER som har råd om bilmärken?


Jag röstar för skoda oktavia eller superb personligen tycker jag skoda är bästa bilen inom vag dock har dom en svag punkt och det lär bli dsg lådan..


lol tyckte det var roligt med att du inte vill ge mer än 500 k, då är valet väldigt enkel min vän. fixa en bmw 520 diesel , cirka 350 lax. och ifall den känns för slö för dig så ta 535d istället. 500 lax ungefär. priser tagna från autopower. tro inte du kan få mer bil för pengarna?


en 520d touring är väl iofs 375k i grundpris, automatlåda är runt 25k till, så 400k i grundpris


ska inte du råda honom att köpa audi;)? hehe men tänkte faktiskt att han får väldigt mke bil för pengarna med bmw diesel. fast dom senaste audi är väldigt väldigt sexiga..


Har jag ju redan gjort (Henne... tror jag (Elin Nord) )






märkte inte ens att det stog så:) så vad tycker elin så här långt;)?


Du verkar veta ungefär vad du vill ha. Använd exempelvis blocket och dess sökfilter för att få fram bilar enligt dina önskemål. När du siktat in dig på en bilmodell så kan du skapa en köprådstråd. Du kan även göra sökningar efter köpråd här då det redan finns mängder! Låser tråden med hänvisning till att du inte sökt och att rubriken är bristfällig, samt med ovanstående råd.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka