Köpråd: bmw 335d

vad säger folket? är på jakt efter en bmw 335d, har länge varit sugen på en sådan och tänkte slå slag i saken och skaffa en. hur är dessa bilar? har googlat runt lite och det framstår som en driftsäker bil med goda vägegenskaper och körglädje, men vad ska man hålla kollen på? jag vill absolut ha en med m-paket, miltal är jag inte så kinkig med om man hittar ett hyggligt exemplar. här är en som jag har fastnat lite för: http://www.blocket.se/ostergotland/BMW_ . =8&w=3 den ligger inom ramen för min budget känns det som. vad tror ni?



Svar på inlägget: Köpråd: bmw 335d



http://www.blocket.se/halland/BMW_335_D . 17&w=3 Då är denna attraktivare, visserligen 20k mer, men 1år nyare och 8000mil mindre på mätaren är väl inte fel... det går ju o pruta


ja absolut ser den intressant ut, men då ska jag få fram 20k mer, och den saknar farthållare har jag för mig. både den blå jag länkade till och den svarta verkar vara import, blå -tyskland, svart -Italien. den blå i Linköping är ju nära mig, och det fanns prutmån på den så jag tänkte åka en sväng imorrn och kika, den svarta har jag långt till så den får jag åka och kika på om en vecka i så fall. fyll gärna på med tips och råd


Har själv en -09 som jag importerade i höstas, den hade då gått 12000 mil men känns fortfarande som en ny bil. Har just en Le Mans blå http://www.garaget.org/?car=329731 Älskar den bilen, har läst innan att folk har tyckt den är stötig men det är inget jag reagerar över. Kanonbra långfärdsbil, har varit ner till alperna 2 ggr med den och en del andra resor, riktigt bra drag är det också har en video upplagd här när jag kör 0-250 med den. Tänkte förmodligen sälja den till hösten och ta in en exakt likadan fast något år nyare. Tror inte det såldes speciellt många 335d i Sverige, de flesta jag har sett har varit importerade. Jag har dock bara kollat på LCI modeller och på dessa har det inte varit några speciella problem.


Får nu känslan av att jag borde avvakta eftersom den blå (tju028) verkar för dyr milen, och den svarta (crx132) har få mil men är utanför min budget och sedan finns det ju inte så många fler egentligen att välja på. Däremot när man traskar runt hos handlarna så verkar dom inte skämmas över att begära 160-190k för 530-535-330-335'or mellan årsmodellerna 05-07 OHC har 16000+ mil på mätarna och dessa har varit Utan M-paket dessutom. Dessa bilar borde då med andra ord vara totalt iskalla? funderade lite på värdeminskningar osv, låt säga att jag skulle köpa en bil som har rullat 18000mil för säg 170000kr, jag åker runt i den i kanske 3 år och får den såld för kanske 100000kr, då har jag nog ändå inte förlorat mer än vad nybilsköparen en gång gjorde, eller tänker jag tokigt nu? alla (nästan) bilaffärer är ju dåliga affärer.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka