Köpråd: Nissan, Audi eller BMW?

Har en budget på drygt 15.000kr, så vill ha en effektiv bil men som inte kostar allt för mö i bensin! Audis har jag kollat på V8, drar en hel del bensin men har dom en hel del hästar i så kan jag övertalas en del! Så skriv tips och åsikter så är ni jätte snälla. Jag kan knappt något om bilar, har fått intresset för bilar nu på senare tid och jag förstår verkligen inte varför det tog så lång tid för att få intresset.



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan, Audi eller BMW?



kan bara rekommendera en bmw e36 här;) försök hitta en 325 eller 328. mer kul kan du inte få för 15.000 det är så mycke ungefär dom är värda så du kommer tom att kunna pruta lite också. dom är bensinsnåla för att ha 190 hk och bakhjulsdrift. bra med utrustning för o vara så gamla. har haft både 320 och 318 och känns som att dom är väldigt trötta tycker jag sj. så kolla på minst 325. vet inte så mycke om audi ,tror inte du kan få så fin exemplar faktiskt med dom cashen. och nissan finns det primera GT som är bra men personligen skulle ja välja bmwn alla dagar.


Tack för tipset, det har lutat mer mot BMW hållet på den senaste tiden. Så blir nog en BMW om det inte kommer någon annan som tycker annat o kan övertala mig bort från det!


varsågod! finns mercedes också skulle kunna tipsa dig om, riktig kvalite. men kanske lite svår att hitta för de priset köp en bimmer och börja drifta tycker jag:))


Haha hade tänkt o lära mig drifta faktiskt


Nissan Almera, driftsäker och bränslesnål och förmodligen inte körd på det viset som en äldre BMW säkerligen varit.


Synd att dom är så fula bara x( Men dom lockar pga dagens bensinpris!


Finns fler bra japsar, Civic, Corolla, osv. Då har du bil med bra ekonomi vilket gör att du framöver har mer pengar att köpa den bil du senare verkligen vill ha i ett bra skick. Är du sugen på en gammal BMW är du ju ändå inte så kinkig med hur bilen ser ut


Skyline eller 350z hade ju vart drömmen, synd att dom kostar så mycket dock!


Kollade runt lite kring Jönköpings-trakten på Blocket men finns inte så mycket vettigt. Denna kanske är ett bra köp om den inte lider av något svårare: http://www.blocket.se/kalmar/BMW_525_To . 17&w=2 Efter lite exteriör-kärlek på denna så kan det nog vara nåt: http://www.blocket.se/kalmar/Vw_golf_vr . amp;last=1






Tack för att du orkade ta dig tid och titta Detta blir ju min första bil och jag har inte så gott om pengar men jag får hjälp med att betala den så kommer jag betala till familjen lite pengar här o där när jag kan. Så jag kommer ju ha bilen i ett bra tag, så jag tänkte mig en 4-dörrars då jag vet att jag kommer få köra runt på alla alkisar till kompisar Så därmed att jag kommer ha bilen i ett tag så kan jag tänka mig o åka lite längre sträckor för och hämta en bil P.S: Riktigt snygg golf i skicket faktiskt, ska fundera på den även om den är 2-dörrars



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka