Köpråd Saab 9-3 aero bla

Hej, Funderar på att köpa en Saab, som bruksbil, men också lite kräm så man kan ha lite kul iallafall.. Tanken är att hitta en Saab 9-3 Aero för max 70 tkr. Min fråga: Vilken årsmodell är att föredra? Motorval? V6 eller modellen innan? Navi eller inte? Alla tips är välkomna, berätta om era erfarenheter om dessa bilar och vad jag borde välja för denna summa :-) Eller kanske en helt annan bil? vad vet jag.. det måste dock rymmas inom budget och inte ha en allt för saftig försäkringskostnad & "reparationskostnad" (allt är relativt men Saaben är hyffsat billig att äga). Tacksam för svar



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9-3 aero bla



Andromeda här på Garaget kan Saab! Kontakta honom


På V6an vet jag att kamkedjan är svag punkt. iövrigt stötdämpare och fjädrar brukar gå på dom.


Vet ej vilken låda som sitter i V6an men den till fyran (6 växlad F40) är ju bland saabs bättre lådor som verkligen håller.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka