Luftfjädrings fråga, köpråd

Tjäna! Nån som vet om http://www.raidopower.se/ksport-air-rid . ider/920-0 är nå att ha? Detta är ett helt nytt ämne för mig hehe tack på förhand!



Svar på inlägget: Luftfjädrings fråga, köpråd



Maila christoffer( Christoffer@streettrends.se ) på streettrend så hjälper han dej så du får ett riktigt kitt för ett bra pris, av han ja köpt mitt och är kanon nöjd med service och grejerna


Tackar så mkt för tipset!


Jag körde med Ksport Deluxe på min Lexus, köpt via raidopower. Moddade om lite småsaker men inget märkvärdigt (Drog om slangar, el och gjorde en snabbavluftare på tanken) Grymma grejer, rekomenderar det. Men kosta på nån tusenlapp till så du får fler ventiler och kan finlira. Sedan är fjärren ovärderlig, använde i stort sett bara den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka