Köpråd: Pickup, Diesel, 4WD.

Tja! Ska köpa en pickis att ha till jobbet. Kravet är en pickup. Jag tänker inte åka något slött skåp nu när jag får välja själv.. Kraven är nedan: Upp till 150T.kr MINST 150Hk Dragkrok (Funkar utan men helst med då jag drar kompressorer ofta..) Bra stereo Kunna lastas iaf 400kg. Diesel (Hur mycket den dricker spelar inte så stor roll) HELST AUTOMAT! Navaran vet jag att många kommer tipsa om... Men nej, vill itne ha den. Kanske dags för en ford..?



Svar på inlägget: Köpråd: Pickup, Diesel, 4WD.



Amarok kanske finns för dom pengarna. Riktigt trevliga bilar som går kanon på vägen och känns stabila. Mycket skönare att åka i än tex navara, känns som en vanlig bil bara högre. Nackdelen är nog den "lilla" flaket


Chevrolet Silverado, Ford F250, Dodge Ram?


skulle också säga amaroken. Dålig koll på prisbilden dock. Fantastiskt trevliga bilar. Även Hiluxen vore ett bra val. Inte samma komfort som amaroken men bättre än t.ex dodge ram och silveradon.


Brukar ju oftast vara Ford > Dodge > Chevy om du är en redneck i USA. Siffrorna för antal sålda Ford 150 och 250 talar ju för sig själva. Dodge är ju annars väldigt populära här i Sverige ^^ Själv hade jag kört på en Chevrolet, men det är bara för att jag föredrar deras inredning och utseende. Deras kvalité är dock inte den bästa, men väljer du en z71 eller vad deras top notch modell nu heter så får du ett bra ljudsystem också vad jag har hört. Kolla runt på youtube och på olika truckforum annars Akta dig bara för patrioter som sagt, det brukar oftast amerikanare vara över sina "trucks"..


Ssang Yong (eller hur den nu stavas) kanske? Är väl lite Mercedes


Annars e nog Mazda/Ford o Toyota bra kvalite'


Hilux. http://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk http://www.youtube.com/watch?v=xTPnIpjodA8 http://www.youtube.com/watch?v=kFnVZXQD5_k Inte ens "The big Ape" klarar av att döda en sådan. Dom är erkänt hållbara, 1 miljon afrikaner kan inte ha fel. Titta på nyheterna valfri tid så förekommer det alltid någon äldre Hilux med kanon och ett gäng militärer/rebeller på flaket. http://en.wikipedia.org/wiki/Technical_(vehicle)#mediaviewer/File:Technical_Liberia.jpg Förmodligen kommer den att hålla utmärkt att åka till arbetet med. http://www.blocket.se/hela_sverige?q=hi . &md=th


Jag hade hållt utkik efter en silverado med duramaxdieseln. 300 hk (klarar fint, det både går och den tål det att chippas till 400 hk) knuffar på bra utan att för den skullen dra massor med bränsle. Dock ligger dom oftast i lite högre prisklass så man kan få hålla lite utkik ett tag, men utan tvekan värt väntan. Den tillåtna lastvikten på pappret kanske inte så hög som 400 kg, men den tål att köras omkring med det till skillnad från japsarna. Min bror har en -02 duramax och hade det inte varit för att jag behöver en familjekombi (suburban) så hade även jag haft en sån.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka