Köpråd: Hifonics Goliath HSPL 12

Någon som vet något om detta monstret? jag vet att sidan som säljer den inte är jätte seriös men skit i det då det verkar vara bra pris. Tror ni watten stämmer? http://www.x3mseller.com/index.php?Depa . ductID=161



Svar på inlägget: Köpråd: Hifonics Goliath HSPL 12



watten tror jag knappast stämmer jag skulle ha sattsat på nån annan bas för dom pengarna, ex, dls ur 12??


Inte omöjligt, men vad är det för monster-steg du har som levererar effekten som behövs?


Jag söker en bas helst en 15" för max 4000 4500kr tips???


Vad har du för steg till den? Vad har du för framsystem?


Hifonics kommer inte jag ihåg som särskillt bluffande, har visserligen inte haft med dem å göra men vad jag kommer ihåg så...


Detta monoblocket. http://www.brl.se/images/xl/900SILVER2400D.gif Och detta 4kanalaret http://www.brl.se/images/xl/900SILVER2004.gif


Varför vill du ha en 15? Utbudet på kompetenta tolvor är betydligt större, och två sådana är mer konarea än en 15. 12orna går tillräckligt djupt i frekvens. Du är uppe i en sån prisklass att 12orna kan hålla en hög kvalité. Jag föreslår två tolvor för drygt 2000 kronor styck framför en dyrare 15. Köp med enkel 4 ohms spole. Pris i förhållande till effekt låter för bra för att vara sann på steget, men man kan ju aldrig vara säker. Har inte testat det, men håller mig skeptisk till motsatsen är bevisad.


Ja det är kanske sant då, men vad för några 12" är bra då? Steget är väll ändå rätt så hyffsat. Jag har funderat på 2st av dessa vad tror du? det hade varit roligt att ha samma märke på allt i bilen. http://www.brl.se/default.aspx?mc=72&am . amp;p=3561


Varför köpa med enkel talspole? Om man köper med dubbla (eller mer) kan man ju få ner motståndet och mata på med mer effekt, om steget klarar det vill säga.






Steget klarar inte lägre.


Ska du begränsa till GAS så finns det ju inte hur mycket som helst att välja på. Den basen du länkat till har dubbla talspolar så du kommer inte kunna utnyttja steget till max om du köper två. En passar däremot steget utmärkt, men det är ju såklart lite skillnad i kvalité på en bas för 1.300 och en för 4.000... Eller dryga 2.000 för den delen! Har du inga extrema krav så köp EN sån bas, och köp istället ett bättre framsystem eller en bättre cd-spelare. Pengarna gör totalt sett bättre nytta där.


Nja jag tycker mitt framsystem duger och min cd-enhet med så det har jag inga funderingar på att köpa nytt Men om jag köper bara en bas då, INTE GAS då vill säga, vad för någon hade du rekomenderat isf?


Det är ju bra att du är nöjd med dem! Basen ska ju matcha anläggningen i övrigt, men med en 12:a för runt 2.000 så blir det sällan fel om man har ett matchande steg (vilket du har). Även en billigare bas fungerar bra i de flesta fall (från 1.000-lappen och uppåt) för normallyssnaren. Det som är viktigt är att välja ett element efter de förutsättningar du har i bilen. Då menar jag tex att i vissa bilar krävs en bandpasslåda för att få in ljudet i kupén. Då väljer man element efter detta.


jag skulle ha köpt en zachrey bx 12a eller cervin vega vega v max 12a, pionner ts w3004spl, dls ur 12, jl 12w3v2d4, några bra basare,,


Bilen det är frågan om är en Mazda 323 så det är inga problem med att få in basljudet i bilen. Jaja jag kollar runt lite så får jag se vad det blir, jag skriver här sen vad det blev för något och postar lite bilder.


Har du testat dessa basar? Varför rekommenderar du just dem?


Dls ur 12 är ju intressant!


Alexus65 jag har själv tänkt köpa hifonics spl 12 bas och om jag var du skulle jag köpa den. kolla info om basen här http://www.maxxsonics.com/hifonics/subs_goliath.html Hifonics verkar vara bra, Iallafall tillräckligt för att vara med i Pimp my ride.


Ja Hifonics är ju inget skit märke direkt men 2400watt rms, men man kan säkert avrunda till 2000watt rms iaf! det enda som är synd om jag köper den är att jag kan bara mata den med 1200watt rms då mitt steg inte lämnar mer. Men det låter säkert rätt bra ändå ju eller vad tror ni? jag säger inte att jag ska köpa men man kan ju spekulera. Sedan säljer ju dom den billigt på den sidan som jag länkar till.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka