Köpråd: Nybil för 150-200 000 kr

Ös på med förslag på nya bilar för mellan 150 000 och 200 000 kr. Krav: Sedan. Bränsleförbrukning överskrider ej 1l/mil för BLANDAD körning. Bensin eller Diesel. Stark motor. Läckert utseende. Mycket skön att köra. Säker och förar och passagerarvänlig.



Svar på inlägget: Köpråd: Nybil för 150-200 000 kr



Om det är en helt ny bil du är ute efter så skulle jag nog tipsa om skoda octavia , riktigt sköna att sköra ,känns ordentliga,rymliga m.m. Eller varför inte en VW Jetta ?


Finns det ens en läcker sedan med stark motor men inte drar över litern?


En 5 dr Golf 5 GTI -05


Skaffa dig en nybegagnad Alfa 156 eller något, trevliga bilar som faktiskt är "billiga" i andra hand.


Ja du får mycket bil för pengarna med alfa problemet med dom är du blir inte av med dom sen även om du köpoer dom billigt så får du inget för den sen i din tuir.. tyvärr måste ja säga för det är inget fel på dom dom e bättre en vissa andra "kvalitetsmärken" före 200. monny får du juh en ny skoda diesel.


Golf IV R32 Mumma


Sedan. Nej Bränsleförbrukning överskrider ej 1l/mil för BLANDAD körning. Vet ej, undrar alltså Stark motor. Ja Läckert utseende. JAA! Mycket skön att köra. JA! Säker och förar och passagerarvänlig. Vet ej, antar det... R32:an är skitsnygg sålänge den inte är silverfärgad ^^ Blå tack!


Slantar man upp 60 pix utöver det, så har BMW ett erbjudande på sin 120 med M-paket. Motsvarar väl alla kraven förutom att det ej kan klassas som en sedan? Då är den splitter ny, fri service i 3 år osv. Nästan så man blir sugen själv ;P


Bmw har många snygga sedaner, med bra motor styrka tillsammans med diesel, som inte dricker mkt alls.. bra bit under litern i allafall






BMW 530 td -01 Har en sån går gött som fan chippad så den ligger runt 230 hk åhh 450 nm ruggit go allså.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka