Bmw 323 köpråd, info inför köp!

Tja, ska åka å kolla på denna bil nästa vecka http://www.blocket.se/vi/14550219.htm?ca=16_s Är det mkt för en 96? Vet att centrallåset e kasst å ac e kass, så går nog å pruta ner en bra bit.. Även import (sen sådan) så kan den gått typ 30' lr nått? inte kul.... Fördel/nackdel me import? Va kostar sådana här fälgar med relativt bra däck? 17" (begagnade då) Andra saker man bör kolla upp när man provar/tittar på bilen? (som eventuellt kan ge viss prutmån)



Svar på inlägget: Bmw 323 köpråd, info inför köp!



Glöm den, är den import? AC kan kosta dig 10.000 att reparerar, centrallås 2-3000:- 96a som har kört så lite mil?, den har i 90% en förfalskad mätare. Gå på (www.autopower.se) jag är med den sajt som handlar bara om BMW, där kan du ser många 3 serien till salu, göra en jämmförelse och fråga hur mycket du vill. Man köper inte en bil på grund av att den har snygga fälgar.


ibland kan man fylla i ac genom att man köper i fårn uk och sedan kör in det i systemet.


************** Det berör på vad är det som är kass på AC, om det är en läckag, det måste göra en undersökning, byta alla packningar, eller om det behöver bara fylla på, eller om kompressor är kass. 18.000mil, det skulle behöva göra en mätersällning och ser om den stämmer. (tveksam) Nej , den skulle jag inte köpa som den är .


Gör som "alain" säger, kika på autopower.se, där finns de fina BMW, tkr de e mera seriösa annonser där än på blocket! Mvh


A ok verkar kasst, haha=) nä men tänkte försöka pruta ner till en kanske 25 utan m-fälgarna. Men kanske inte ens är värd det? ska åka å kolla på den, men om jag köper den, njae det verkar nog inte så...


Han sa att dem hade fyllt på den, så läckage? a troligtvis! ang mätarställningen så a 18 import sedan 2003? nja verkar lite snålt, dock ingen rost=) nä kanske ska leta vidare..


Så sant! försökt å bli medlem hade juh vart checkt å tjötta runt lite då man blivit intresserad av just bmw, men funkar ej så a, det e surt... Ang fälgarna, så a ville ha ett ca: pris på hur mkt man kunde pruta ner eller sälja dem för då jag tycker dem är groteska... Tack för bra svar dock!


Förstår inte att folk är så rädda för importer. 18000 är absolut ingen orimlig siffra för en -96. jag sålde min -96 för ett och ett halvt år sedan, den hade då gått 14500 mil! En stor fördel med importer är ju att de inte har gått på saltade vägar! Men jag skulle nog ändå välja en annan, trasig AC och centrallås är ju ingen höjdare, dessutom är den inte ens nedlackad. Finns nog många på marknaden som kanske t.o.m. har M3-front. Och att annonsen är inlagd av BMW323 är ju så jävla oseriöst.


Sant, inge rost e juh ett +. Nä men om man kan få ner priset till 25' utan m-fälgarna, hade vait nått då? lr skippa det då med? nä sant, kanske inte han kan så mkt om bilar å det kan juh vara ett +






gör så här gå in på autopower och kolla där. jag köpte min bmw där grymt nöjd.


Tycker det är intressant att han har en bild framifrån, typ, sen en film för att visa lite olika vinklar då eftersom han bytte efter halva tiden, men man får bara se samma sida hela tiden, skadad förarsida och/eller baktill? Finns ju hur många såna där BMW som helst, skulle slänga bort den annonsen o vänta/kolla på nåt annat..


Haha sant! nja ska åka å provköra den iaf, inte kört en e36 själv bara passagerare. så a kanske inte gillar bmw alls? men får nog leta vidare som sagt, men vem vet kanske inte e så illa som det ser ut/verkar?....


Jupp ska kolla runt hela bilen, tack för infon! men a, blir nog ej den bilen efter dessa svar, hehe:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka