Köpråd: Kombi

Om du ska ha en bil som klarar av lättare terräng bra, som inte är rambyggd, så är Jeep Cherokee ett bra val. De som ligger i samma liga som Jeep'en är väl Land cruiser, Land rover och Pajero. Dessa är dock rambyggda och drar således en hel del bränsle pga den extra vikten.



Svar på inlägget: Köpråd: Kombi



Den kommer nog inte användas i terräng utan det är ju mest att jag gillar höga bilar, för vill inte ha en låg bil som S60:n igen.


Sitta högt är trevligt, och det finns många bra alternativ. Tex: -Toyota Rav4, 200k ger en så gott som ny. -Skoda Yeti, kostar från 180k sprillans ny fast FWD då. Finns begagnade på Blocket, men även de billigaste 4x4 kostar strax över 200k. -Begagnad Bmw X3, klassens körgladaste vagn och för 200k kan du hitta en hygglig sådan från 04-05. Fyrkantig design med raka stolpar, man har bra överblick över X3. -Toyota UrbanCruiser, liten och smidig mini-SUV som klättrade på bra i Teknikens Världs 4x4-test. Finns som FWD bensin, FWD Diesel (miljöbil!) eller 4x4 Diesel. Ex: http://www.blocket.se/hassleholm/Toyota . 20&w=3 Lite exempel i alla fall


Rav4 har jag kollat på förr men hur är dom för långfärder och är den största motorn på 156 hk eller? Vad drar dom på ett ungefär? //Peebo



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka