Köpråd Mercedes C32 AMG

Morsan är nu sugen på att byta bil och vi har kollat på mercedes c32 amg eftersom det verkar vara en bra bil. Men vad ska man tänka på vid köp av en sådan bil? Vilka saker brukar krångla? Hur långa är service intervallena? Vad ska man kolla på extra noga vid provkörning? Vad skiljer mellan årsmodellerna? Och en viktig sak, Hur bra är driftsäkerheten? Den kommer att rulla ca 15mil/dagen varje dag. Osv. ni fattar grejen, all info är bra!



Svar på inlägget: Köpråd Mercedes C32 AMG



Rosten har varit lite väl närvarande på denna modell som på "alla" Mercedes de senaste 15åren, och de första årsmodellerna hade en hel del elfel. I övrigt skall den hålla ihop bra. Och service säger väl bilen själv ifrån när den vill ha med hänsyn till körstil, har för mig den utgår från antingen 1500 eller 2000mil och lägger sedan till eller ifrån beroende på hur den körts. Kör man riktigt lite kan sträckan till nästa service anges i dagar istället för kilometer med.


Tack för svar! Ingen som vet något mera?


??


ingen som vet nått om dessa bilar??


det va e klassen som stod för rosten för c klassen brukar va bra om man inte vill ha rost särskilt amg modellerna. men en bra bil förövrigt en polare har en sådan men bättre å prata med någon som har en sådan finns ju en del här på garaget


www.mbsca.com/forum där kan de precis allt


Kikat här? http://www.teknikensvarld.se/provkornin . /index.xml


Alla Mercedes modeller från de åren rostade alldeles för lätt, allt från lilla A-klass till de stora M och S-klass. Att E-klass var överlägset värst betyder inte att de andra bilarna hade ett bra rostskydd


Tack för alla svaren! Om det är någon som vet nått mer så tillägg gärna






Combi Eller Sedan?


Om morsan köper en så blir det en kombi.


okej.. jag köpte min sedan i onsdags Den går som ett skollat as. Fatta va coolt det är med en kombi med den effekten! Inte mycket familjebilar med det trycket i!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka