Köpråd tack=)

Hej alla, Pendlar idag sammanlagt 20 mil om dagen. Tråkigt för plånboken att pendla med en bensinare på 2,0 turbo. Kollar naturligtvis efter en diesel men vad ska man köpa? har ca 110 000:- att lägga. Även fast det är en diesel och pendlarbil så vill jag att det ska hända något när man trycker på gasen. Kollat lite på Skoda Fabia RS vettigt? eller? Ser fram emot svar. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Köpråd tack=)



Välkommen till Garaget. Ett par tips på vägen (no pun intended) - läs igenom forumsreglerna och följ dem, i det här fallet att söka efter dylika trådar först samt att ha en vettig rubrik. Det förhindrar att tråden blir låst. I ditt fall hade jag försökt hitta en faceliftad BMW 320/330d, de verkar ganska bra.


Skoda fabia RS diesel?


har kollat lite på denna: http://www.blocket.se/kronoberg/Skoda_F . amp;last=1 Men vill att den ska gå snålt när man kör normalt men när man kasar så ka det kännas att det finns något under.


Sarge har koll... §3 Rubriksanvisningar: Allmänna .Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig! .Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka