Köpråd: Kamremsats till Polo -00

Hej! Jag tänkte köpa en kamremsats till min polo som gått 18 000 mil. Jag har hört en del om att de billiga satserna inte håller som de ska. Nu är jag på jakt efter en billig, men hållbar kamremsats.. Några förslag?



Svar på inlägget: Köpråd: Kamremsats till Polo -00



Har du kollat vad det kostar på vw? Faktiskt inte alltid det är mycket dyrare särskillt inte till äldre bilar...


kamremmen är nog inte direkt nått man vill leta lågpris på då det kan bli en kostsam historia pga dålig kvalite tipset är nog köpa den via VW om du tänker byta själv. oftast brukar man inte spara mycket utan det handlar bara om några 100 å det är det absolut inte värt om nått går fel. inte sagt att lågpris skulle ha sämre kvalite men risken är ju större


Jo, det är ju sant.. Inte värt att vara dumsnål då jag är beroende av bilen till och från jobbet. . Har bäddat säck om mig själv tidigare när man köpt bildelar till lågpris som var utslitet redan efter 100 mil.. Jag har kollat på mekonomens hemsida och deras sats kostar i runda slängar 2200 kr komplett och VW kostar 2700 kr, men de på mekonomen säger att kamremsatsen är en "orginaldel" ....? Mest en fundering, jag kommer köpa kamremsatsen på VW!


dom säger att dom säljer orginal delar... ja skulle nog lägga 500kr extra för att vara 100. men som sagt säkert inget fel på mekonomens. men blir mycket dyrare att fixa om motorn går åt skogen.


Väl talat! VW, får det bli! Danke!


Skaffa ett vw kort när du ändå är där "kostar inget" och kolla vad du får i rabatt ibland är det upp till 20%....



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka