Köpråd: Sugen på en annan bil, Mitsubishi Eclipse eller Golf Vr6 m.m

Tjenare, någon som kan komma med lite förslag om bra bilar.. 10-20 k klassen.. Kollar just nu mellan Mitsubishi Eclipse och Golf Vr6a .. Lutar mer åt Mitsu än Golf.. Kom gärna med andra märkes förslag och modell.. Skriv gärna varför och varför inte.. För de som är erfarna om dessa bilar skriv gärna positiva och negativa saker om dessa två modeller som jag skrev.. Mycket tacksam för svar! Mvh Christian , trevlig söndag på er !



Svar på inlägget: Köpråd: Sugen på en annan bil, Mitsubishi Eclipse eller Golf Vr6 m.m



Vet inte så mycket om eclipsen men om vr6an desto mer det du bör kolla efter där är att kamkjedjan är bytt, annars blir det lätt dyrt. Att göra det själv brukar gå på runt 7-8 tusen i delar då man alltid vill byta mer än vad som behövs när man river. Att göra de på vag går på ca 30 000 och hos någon svart meck går det på runt 10 men då byter de endast kamkjedja och det som berör den. Jag tror golfen är en roligare bil än eclipsen ...


Okej tack ! Golfen har ju lite mer häst och är förmodligen en lättare bil? Plus att den blir nog lättast att meka med. Får kolla runt lite mer på det! tack igen för svar !


vad som är lättast att mecka med har jag ingen aning om ! men tycker vr6an är hyffsat enkel jag tror inte den är mycket lättare utan väger nog ungefär lika mycket, ska du ha en eclipse så får det ju vara en gsx med 4wd och turbo


Sant Jaru då får jag nog ta och hosta upp lite mer pengar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka