Köpråd: Volkswagen Shuttle eller Vivaro/Trafic

Vilken ska man välja, vilken har bäst kvaltet, komfort, lägst driftskostnader m.m. Jag är på jakt efter 9-sits versionen. Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd: Volkswagen Shuttle eller Vivaro/Trafic



VW alla gånger! Vivaromodellen körde jag 2000 mil över vintern 2010. Den var ny när jag fick den. Var på verkstad flera gånger. En likadan bil hos oss var på verkstad minst en gång iallafall. Den har ingen ESP/antispinn vilket sög kraftigt. Lånade en VW 9-sits över en helg och skillnaden är stor. Vivaro har mycket öppna plåtytor i bilen vilket inte är så kul för passagerare längre sträckor för var de än lutar sig mot så blir det kallt. Den är dock hyfsat bra på vägen och 140-150 km/h i marschfart går bra. Rätt bensinsnål var den dessutom. 1.5-1.6 L/Mil ungefär om man körde som folk. VW kördes bara en tank och var dessutom diesel så jag vet inte vad den gurglar i sig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka