Svarta fläckar / repor på fälgarna efter fälgrengörning.

Hej. Vi tvättade av våra fälgar med Turtle fälgrengörning och dom blev hur rena och fina som helst. Några dagar efter när jag ska gå och kolla till dom så har dom fått en massa små svarta fläckar / repor lite överallt. Om man känner på dom så känns det inte som repor , för ytan är helt jämn. Går det att få bort på något sätt eller är det kört och vi måste lackera om dom ? MVH Koffez



Svar på inlägget: Svarta fläckar / repor på fälgarna efter fälgrengörning.



Hur länge lät ni produkten sitta på fälgen!? Vet att turtle rekkommendera cirka 30 sek eller MAX 1 min man ska låta produkten arbeta och sedan spola av. Orsaken till att det är så kort tid jämfört med sonax extreme fälgrengöring som kan sitta upp till 5 min utan problem är att den är syrafri, vilket turtles inte är. Min tanke är att detta kunna vara en frätskada av något slag.


Någon minut bara , sen spolade och torkade av fälgen. Vi har kontaktat turtle och väntar svar , för man tycker att det inte borde hända så lätt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka