Få bort dekaler och list hur?

Så här ser min V70 ut bakifrån och det kanske inte syns tydligt på bilden, men listen som sitter på bakrutan håller på att åka loss och min far ville 'limma dit den' vilket blev ett fult resultat. Hur får jag bort denna list och hur får jag på en ny? Är nybörjare på detta. Dessutom vill jag få bort dekalerna på baken, hur gör man det på bästa sätt?Svar på inlägget: Få bort dekaler och list hur?Ang. emblemen så testa med fiskelina och såga med linan mellan emblemet och lacken, det funkade för mig.


Om ja inte minns helt fel så är de bara rycka bort listen ser mycke bättre ut utan den för de samlas bara massa skit under listen ändå .gjorde så på min 855


precis,listen är bara att dra bort,men tror inte att du kan få dit en ,tror den är "klämd" i ruten..V70N modellen har inte denna list.


Okej, ska försöka göra det. Men det blir ingen springa där vatten och skit tränger in i bilen? Känns meningslöst att ha en sådan ful list om den ändå inte gör till något nytta.


Nopp men du kommer finna massa skiten bakom listen ..men kolla upp satt de är som på 855 bara men de tror jag ..kan inte rinna in något vatten wller så de är lika tät ändå


Till emblemen så använde jag en tunn fiskelina sen för att få bort limresterna T-röd! Funkade klockrent för mig sen polerade jag luckan efteråt!


Precis det jag skrev längre upp i trådenBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka