Meguiars

Har införskaffat mig Meguiars Ultimate Cumpound (stavning?) och deras NXT Tech Wax 2.0 samt en dubbeltrissad polermaskin från Biltema och ett par gula hättor från Sonax. Undrar nu om er som kört med just dessa produkter från Meguiars hur ni har gått tillväga? Hur länge kan man vänta efter poleringen innan man kan lägga på vaxet? Och har inte förstått mig på vaxet, verkar som en del påstår att det kan sitta på över ett helt dygn innan man torkar av det? Man kan ju göra det sk. "finger-testet" att dra på vaxet, men om man kan torka av det efter 45 minuter, vad är då skillnaden mellan det och låta det sitta t.ex ett dygn? Vilket då blir följdfrågan, ska man vaxa HELA bilen? Tackar för alla svar !!



Svar på inlägget: Meguiars



Kan säga att jag aldrig har hört att vax ska sitta på i ett dygn eller en timma..


§2 När du startar en ny tråd Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka