Rekonditionering utav bilar

Hejsan, skulle vilja veta lite vad folket egentligen betalar för sina behandlingar hos dom lokala firmorna. Allt från att ni lämnar in för damsugning och tvätt, till en riktig ordentlig behandling med rubb, polering, lackförsegling osv osv, hela kittet i princip. Vet att dom flesta gör det själva, men det finns ju vissa som är lite smått lata och lämnar in:) Ni som inte lämnat in innan, vad kan man egentligen tycka att det är värt att betala för en helrekonditionering, eller ja, det du vill ha gjort. Skriv gärna ner vad det är du betalar för och hur mycket, och gärna i vilken stad, INTE VILKEN FIRMA!



Svar på inlägget: Rekonditionering utav bilar



Min bror gjorde för 2-3tusen för några sommarsen och jag ska göra det för samma pengar troligen. och då är det polering, lackförseglad, städad innuti och igenomtvättat med interiörspray som vi har. Och det är sommarjobb så priset sjunker ju lite. Alingsås.


2200 kr, tvättning, vaxning polering samt lackförsegling. öland.


Okej, Det låter ungefär som en rimlig summa, det är ju trots allt en hel dagsjobb! Men är detta utfört svart eller på firma? och är det små eller stora firmor isf?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka