Rekond utbildning eller inte?

tjena, jag funderar på om man skulle gått någon utbildning/kurs i bilrekond då jag aldrig sysslat med de förr men som nu blivit min nya hobby och de är grymt roligt. har läst om någon "Tommy The Polish Man" någon som vet hur man får tag på honom? är de värt att gå utbildning eller borde man satsa på att jobba gratis hos någon och lära upp sig så ist? vore lite roligt och veta vad ni använder för produkter och varför ni tycker som ni tycker? är tacksam för alla svar och tips / camilla



Svar på inlägget: Rekond utbildning eller inte?



jag läser så mkt som möjligt och försöker ta in de mesta, men jag börjar bli väldigt sugen på att testa på riktigt så man förstår lite mer vad de är man läser om har du hört talas om "Tommy The Polish Man" ?


Klart man hört talas om the polishman=) http://www.thepolishman.se/ Funderar själv på att gå en kurs hos honom i höst!


jag tror de blir att fråga nån lokal rekondfirma här i första hand om jag får vara där och arbeta gratis om dom lär upp mig tack för sidan och all feedback!


"The polishman´s" kurser är rätt dyra va? Andra kurser som finns är ju hos de stora kemtillverkarna : Lahega,smarab osv dock är det väll lite väl korta kurser för att lära sig något riktigt, kan ju vara en bra grund dock Bästa är ju som du säger att gå som någon typ av lärling hos en rekondfirma, känns som det bästa sättet att lära sig yrket grundligt Att sakta men säkert få prova sig fram och ha någon som kan ge tips och trix. Se bara till att hamna på en seriös firma på en gång!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka