Tyg tak, plastkaross, rekonditionering i kristianstadtrakten?

Min lilla Corvette behöver lite ytvändigt kärlek, inget akut dock än i alla fall. Men jag är verkligen inte insatt i bilvård. Det är en cabbe med svart suflett som har fått några vita märken på sig, något tips på hur man tvättar denna utan att göra någon skada ? Fick tips om tvättmedel för handtvätt (till kläder), är det ett bra tips? Sedan så består denna karossen av plast fram, bak och sidorkjolarna...är det bara att sköta detta som vilken annan lack som helst även om underlaget inte är någon metall? Till sist tänkte bland annat lacksydda bilen, bor i kristianstadtrakten så det vore trevligt med tips på någon bra ?



Svar på inlägget: Tyg tak, plastkaross, rekonditionering i kristianstadtrakten?



Suffletten kan du tvätta med bilschampo å en tvättsvamp i ljummet vatten. E det rispor i tyget el? Har du det så e de bara till att gilla läget finns inte så mkt mer att göra isf. Efter tvätt så kan du köpa ett inpregnerings medel som man bla, har till tygsoffor. Går jätte bra att smörja in på sufletten med. Plast fram å bak har ju alla de nya bilarna idag, det man ska tänka på när man polerar är ju att det är extra kännsligt. Man "bränner" igenom mkt lättare med polermaskinen än vad du gör som på tex plåt. Ska du lackförsegla så är det bäst om du tar den till en rekonditioneringsfirma, din bil e ju ganska så stor å så förmodar jag att du vill ha ett bra resultat Ditec finns ju i K-stad å så finns ju vår firma här i Hlm.. Lycka till!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka