Autosol?

Tjena tänkte höra om det går att använda Autosol på Volvo XCgrill ? Eller blir de bara värre repigt? Och om ja använder det på utblåset ska ja skölja med vatten eller noga med vatten o bil shampoo? Osv MVHSvar på inlägget: Autosol?skulle nog inte använda de på xc grillen.. tvätta av utblåset först sen stryk på autosol sen polera;)


så blev det Gjorde på farsans bil också:


blev ju bra de;) men ser ut som du kan polera lite mer med en torr trasa, bara efterpolera lite;)


Autosol är ett slipmedel som förstör det du polerar i längden, använd Meguiar's motsvarighet istället den rengör med en kemisk process istället för att slipa. Resultatet blir lika bra.


Finns många sätt men så här gör jag.. Plocka ner utblåset. Rengör så gott det går med förtunning eller liknande. Slipa ner det med ståltrissa. Slipa med papper i grovt till fint steg, avsluta gärna med våtslip. Polera upp med Autosol. Polera med Peek eller liknande slipmedelfritt medel. Allting med roterande maskin. Blir kanon! smileBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka