Vaxning av matt saab 900

jag polerade bilen här om dagen sen när jag skulle vaxa den gick det inte den blev matt igen vad är felet? jag använde sonax flyttande hårdvax och sonax bil polering medel vad gör jag fel?



Svar på inlägget: Vaxning av matt saab 900



är bilen jätte matt, så kan man få behandla flera gånger med polering! vaxet är bara ett skyddande lager, så det ska vara blankt innan man lägger på vaxet! sen ska ju allt torkas av också! vaxet blir ju matt när det torkar!


vet att det blir matt när det torkar men när jag torkade av det blev den presicc lika matt som den var innna jag polerade den


Testa att avfetta bilen, tvätta grundligt och kör ordentligt med rubbing! Sen kan du lägga på vax/lackförsegling. Så ska du se att den nog blir lite blankare!


tvätta då av den ordentligt igen och polera ordentligt igen! jag använder mig utav turtles lackrengöring när jag polerar! blev riktigt blankt på brorsans röda matta 740 iaf!


jag har proffs grejer för polering!matta lacker speciellt röd så mäste du få bort oxiderad lack det vill säga död lack!sen lägga ett riktigt lackskydd hör av dig om det e intressant!


Precis. Man måste plocka upp oxider ur lacken och då måste man ha en maskin och ordentliga polermedel. Går absolut inte för hand.


daniel kan du fixa min bil då?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka