Turtlewax (Grön flaska)

Turtlewax (Grön flaska) *tror det står classic på den Någon här som använt denna vax på en röd lackerad bil?? Bra / dåligt resultat? Sliter den på lacken som vilken vax som helst etc?



Svar på inlägget: Turtlewax (Grön flaska)



sliter på lacken? Ett vax är ett skydd! Menar du inte polermedel?


Jo det klart att den skyddar, men har också hört att vax kan göra att lacken *bleker* med tiden..


Nej, vax bleker inget. Vax är ett skydd. Mvh. David.


Jag körde de ofta på min T-Röd för att efter någon tvätt bibehålla lackens polerade lyster, tycker den funka helt OK, men de e ju inget jättebra vax om man säger så


Ett vanligt mack-vax som håller ett par tvättar. Det skadar absolut inte lacken men hållbarheten är begränsad.


man skulle kunna säga att de sliter på lacken JA.. eftersom att detta inte är ett rent WAX, utan wax med lätt polermedel i.. jag har använt denna då jag hade min röda 850 med superbra resultat, ( tills man tvättade eller en rejäl regnskur ) vad är du ute efter? att polera eller vaxa? eller både och?


Jag vill köra rent vax utan polermedel tips på en bra vax?


Finns en uppsjö av bra vaxer....eller lackskydd för den delen också. Men jag har sagt det förr, Collinite burkvaxer är trevliga. Till röd färg ska man väl ha nummer 915 om jag inte minns fel.


Har du gjort rent lacken och polerat innan du ska försegla med vax? Om inte så har Meguiars ett bra 3-stegs-kit, Deep Crystal. Paintcleaner-Polish-Wax Tar en hel dag för den orutinerade (och utan maskin) men är värdt allt slit när man ser resultatet. Lättjobbat är det med. Nu har jag inte testat på röd lack, men det borde ge ett över medel bra resultat





var kan man köpa sånna, föredrar butiker före nätet



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka