Behöver tips hur man ska slipa bort porer i dåligt chrom

tjaa har ett dåligt handtag är handtag till cadillac 66 och tänkte försöka slipa ner de då det är porer på hela handtaget tips på vilka slippaper man ska använda ? ska inte bli utstälnings skick men bruks skick på det igen för som det är nu så gåre inte ha det på en bruks bil ens har kaktusproukter poler grejer



Svar på inlägget: Behöver tips hur man ska slipa bort porer i dåligt chrom



Lämna till kromfirma. Poroerna e ju oftast inte i kromet utan i själva materialet under. Slipar du så dom blir borta så e det heller inget krom kvar å då får dom kromas om ändå. Dom flest kromfirmor har bra grejjer till å slipa med så det blir liksom inte lönt å göra det själv. Alternativet e väll å hitta ett par nya handtag. Finns ju hur mycket nyproducerat som helst till jänkare.


http://www.cadillacville.com/default2/w . dillac.htm 55 dollar styck för superfina...


blir ju å polera dom blanka igen ska göra det nån dag sen ska ja visa bild här


Har fått för mig att det är svindyrt att få grejer kromade så jag tror det är billigare att köpa nya/bättre beg alternativt slipa rent och lacka


drf man vill prova att slipa samt polera dom för dom kommer ju bli bätre än dom är nu i vilket fal och blir de skit fixar man andra !



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka