Tvätta klädsel utan att ta av

Det fanns inte många trådar här om tvätt av klädsel tyckte jag så jag lägger in en. En smutsig mekaniker gick runt i baksätet och lämnade svarta stora men torra fläckar på baksätets klädsel. Gissningsvis är fläckarna därför oljiga. Är sådan skumtvätt som finns att köpa något bra? Finns det något annat som är bättre? Det är originalklädsel till en Volvo 240 och jag tror inte jag får på den snyggt igen om jag lyckas få bort den. Jag vet inte hur jag skall tvätta den om jag får av den heller på något bättre sätt än om den sitter kvar.



Svar på inlägget: Tvätta klädsel utan att ta av



Prata med verkstaden för o främst och hör med dom om dom har möjlighet att tvätta bort detta, annars får dom helt enkelt ta hand om fakturan från någon rekondfirma som fixar det. Annars finns det klädseltvättar på typ Bauhus att hyra över dagen.


Att gå tillbaka och få det tvättat går inte av flera anledningar. Hyra tvättapparat låter ju lite intressant...


Det verkar inte vara otroligt dyrt att låta en firma göra en manuell klädseltvätt heller. Jag trodde iaf att det skulle vara dyrare.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka