Få bort hundhår ur bil

Tjena! Införskaffade mig en vinterbil här om dagen, och någon ägare har haft en hund som glömde sin päls i min bagagelucka. Damsög ur denna med borste etc, och det gick självklart inte bort vilket jag förstod från första början, tänkte därför kolla om ni har några smarta tips? Alla tips uppskattas!!



Svar på inlägget: Få bort hundhår ur bil



testa med roller som man rollar kläder med


Gummi handske! Vanligt gummihandske du har till disk. funkar skit bra, gjorde så i min 855 förut, funkade suveränt


Hundhårsborste funkar kanon, brukar finnas i djuraffärer om man inte vill beställa över nätet. Brukar kosta ca 100kr, gummihandske tipset bör funka även då dessa borstar har gummi (strån).


Tjena! Farsan min brukar fukta ett sämsskinn det funkar kanon;) allt bra med dig eller? / Micke


Jag korde med ett sant har munstycke nar jag dammsog min bil pa hundhar: Det ar det lilla munstycket som brukar folja med nar man shoppar dammsugare. Funkade mycket bra for mig.


Awesome, skall prövas utan tvekan förjävla vidrigt att glida runt i en sån hårig bil


Tjenare mannen! Ska pröva det har ju en del hemma så det vore ju passande om det funkar! Jorå det är bra, sliten efter jobbet bah! Sjdå? Mötte dig i farsta härom dagen, bilen ser bra ut


Det blir extra mysigt när man lägger in något fuktigt eller om det är väldigt fuktigt ute, luktar blöt hund, bläää ^^


Haha, listerna är ju inte direkt täta satt nu imorse luktade det blöt hund, rök, gammal gubbe, och ajax samt luktborttagare får glida med rutorna nere hela tiden haha





inte för och va sån men ska man klaga på hur bilar luktar kanske man inte ska köpa dom lär ju märkas att de luktar ollonborre vid provkörningen / titten på insidan


Haha ja men är det en volvo 745 med 51k mil på mätaren så får man lösa problemen själv är inte direkt en ferrari jag köpt. Plus att det alltid är roligt med utmaningar


Gör så, så får du väll säga om de funka eller inte härligt, vart jobbar du då? me mig e de bra Såg dock inte dig hehe tackar förresten!


Haha aarå de ska jag! Jag jobbar som asfaltläggare, så de e najjjs


Det, eller fuktad skinn handske!


Handduk! inte ngn sån fin len o mjuk har du ngn som är lite strävare o go mot kroppen ta den o dra fram o tillbaka så får du med håren , Sen hur du får bort dem från handduken får du komma på själv (slänger dem själv jag )



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka