Bortom räddning på sätet?

Tja. Jag antar att detta är bortom räddning för att kunna få fint? Om inte.Tips på produkter man ska köpa för att snygga upp det hela. Även tips på hur man rengör mattor för att få bort skit och få tillbaka färgen. //MartinSvar på inlägget: Bortom räddning på sätet?Kolla om du bor nära någon "ColorGlo" ( http://colorglo.se/ ), åk in snacka med dom, dom kan garanterat hjälpa dig.


Det är ju grova sprickor i skinnet. Det går ju inte att "limma" ihop bitarna av skinn igen. Dock kan du färga tyget som är under så allt blir svart åtminstone. Hur bra det blir, hmm..


jag misstänkte nästan det där. Lite svårt att hitta en ny klädsel för humana priser. Annars får man la öva upp sykunskaperna från skolan.


Visst går det där att rädda! Sprickorna "spacklas" med en speciell produkt innan man färgar igen och resultatet blir enastående!


Är det till din 850 eller? Vad jag vet har iaf returbilen i Malmö 2-3 hyffsade framsäten i helskinn och svart för 300 kr sätet så titta in på det också.


Bild på mitt säte. Dock kan det vara svårt att hitta säte med läder i mitten och mocka i sidan. Ner till Malmö är det en bra bit. Lurar nästan på att finna någon ny/beggad klädsel alt att man klär om de helt och syr upp nytt. Har en reva i mockan med så det är ju inget man kan fixa.


Jo det är ju klart men kika runt på laga/returbilen etc och leta även efter sånna som säljer om du inte redan gör det tar en stund men man kan fynda:)


Spackel finns som man kan använda! Och sedan kan man färga skinnet (det blir aldrig som nytt) men det kan bli betydligt bättre än det där. Colorglo säljer inga produkter utan tillhandahåller bara tjänsten att göra jobbet åt dig, (där med dyrare) Hör med din lokala läderdoktor/sadelmakare eller var man ska kalla det. De kan no med all säkerhet hjälpa dig. Den jag var i kontakt med, gällande mina stolar var återförsäljare för Leathermaster och deras produkter. Mvh NKBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka