Polera bort dessa repor?

Backade in i min älskade audi och jag har ingen lust att lacka om hela skiten så jag fundera om det (troligtvis) går att polare bort dessa repor? Bilden är lite dålig men om man känner på lacken så är det inte några spår elller liknande utan det är bara "avskrapat"



Svar på inlägget: Polera bort dessa repor?



nu ser jag inte bilden så bra men om de är genom lacken så går det inte att polera bort.


du kunde inte ha skaffat en större bild? min lilltå e ju fan större än den dära meeeen om färgen e avskrapat så blire svårt å polera bort dom


Ska gå ut och ta ett bättre foto imorn då ljuset är på min sida Just nu är det taget med x10 mini vilket är relativt dåligt


Även fast kortet är taget med en x10 mini så borde det väl ändå blivit större?


ja dom har ju 5 megapixlar


precis jag har ju tagit nästan alla kort som jag har uppladdade på minna bilar med en nokia 5800 med 3.2 megapixel


Om det är bara repa i klarlacken och inte alltför djupt så kan man ju använda våtslip papper nummer 2000 och våtslipa försiktigt och inte för djupt. Och sen ta polermedel. Kör gärna med Meguiars kanonbra bilvårdsprodukter. Men ser du det vita alltså grundfärgen så är det till att jobba lite mera med denna repa tyvärr.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka