Rep + lackering av plaststötfångare?

Tycker min Alfa har några riktigt fula skador m.m. Börjar bak, hur ska man göra vid reparation av plast? Vill att resultatet ska bli så bilen blir nästan ny.. Skador bak; Mest borrhål från tidigare ägare, fanns tydligen någon mjukare form av plasticpadding för sånt här? Skador fram; Parkeringsskada av tidigare ägare, lackering sprucken/lossnat Eftersom bilen är silverfärgad så blir det väl ingen större skillnad, om man gör allt rent innan lackering? Rep massa > Primer > Silverfärg (Bilens egna då) Rätta gärna..



Svar på inlägget: Rep + lackering av plaststötfångare?



Ingen som lagat stötfångare tidigare?


Ha lite is i magen, tids nog kommer någon att besvara tråden. Som reglerna anger är bumpning av trådar ej tillåtet i forumet.


Lämna till en duktig lackerare. Har du ingen erfarenhet innan är det 110% säkerhet att du inte kommer få ett resultat som liknar org när du försöker. Snarare kommer det bli pannkaka av alltihop:) Även om det är små märken och skador är det svårt attfå ett bra resultat, speciellt vid lackeringen. Det är lätt att tro att silver är en enkel färg och att silver är silver, men det finns hundratals olika varianter och även om du har rätt är det svårt att blåsa helt utan nyansskillnader. mvh/



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka