Repade fälgen i trottoaren, åtgärder ?

Som rubriken säger så krocka en trottoarkant med mig idag, är det möjligt att polera upp det nötta till en slät yta, som i var fall ser bättre ut än det gör nu ? På egen hand, vad skulle det annars kosta hos en specialist som kan laga fälgar om det ens är möjligt. http://www1.garaget.org/gallery/images/ . _large.jpg Fälgarna är ett par dotz roadster 18"



Svar på inlägget: Repade fälgen i trottoaren, åtgärder ?



Är de alu så går de om man hittar någon som kan att svetsa igen men man måste ju hitta rätt ligering ??? och sen krävs oftast en riktning efteråt för de slår sig rätt mycket när man svetsar alu fälgar. Annars är väll dotz roadster inte en så ovanlig fälg som fortfarande går att köpa ny? för skall man ha någon till att laga de så tar de tid och tid är pengar. Annars kan man ju köra "ful varianten".. av med däcket på men fälgen på bilen palla upp bilen starta och kör med växel i, ta en lamellrondell på vinkelslipen och kör tills du fått bort allt och fälgen är rund och fin. sen är de bara kör vidare med våtslip papper, 200 -> 300 -> 500 -> 1000 sen är de bara polera upp de till önskat resultat. Edit: En styck 1824:- http://www.gummihuset.se/Aluminiumfalg/ . ffer=false



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka