Åh nej, mjölkspill i bilen.

Lyckades spilla 1 liter mjölk i bagageutrymme.. Och det luktar inte gott, varje dag värre, plus när jag har lagt 10 olika dofter att ta bort lukten, så blir det ännu värre...hur ska jag ta bort sur mjölk lukten? Tips?Svar på inlägget: Åh nej, mjölkspill i bilen.Morsan fick samma i sin bil (XC90) som tur var det en gummimatta där, som jag fick skura så in i helvete för att få bort lukten. Och du har ingen sådan eller? Om du bara har textil eller så får du köra med typ "Textile cleaner" Med en typ borste på. Fungerar fint. Bara att skrubba skrubba osv. Lycka till!


Jag spillde i bagaget, inte i själva bilen.. Man kan säga att det ser ut så här http://skalman.sydsvenskan-img.se/sydsv . 14385a.jpg


Köp en flaska med textil (eller inrednings) rengöring, spraya på riktigt, vänta lite, ta sedan en våtdamsugare och sug upp medlet, upprepa upprepa, avsluta med att spraya på vatten och damsug upprepa upprepa... ja, nått i den stilen. jag köpte mig en puzzi för liknande jobb...


Ja precis. de e bara o köra på textil rengöring o en svamp/damsugare etc..


Åk till bilrekond firma, där kör dom med ångdamsugare. Kan inte tänka mig att det blir dyrt, om inte annat är det värt det! Blir precis soprent som dom säger i Götet!


Hörde att det skulle funka med ättika?


Bor du i sthlms trakterna så kan vi ta bort det åt dig!


besök bilrekondfirma är enklast, går på 20 min för mig att fixa maxBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka