Någon som har provat Foam lance?

Har letat efter lite info ang Foam lance men hittar inte allt för mkt, ni som har provat foame lance hur har det funkat för er? finns det någon ÅF i Sverige ?Svar på inlägget: Någon som har provat Foam lance?Tycker dom är riktigt smidiga. Speciellt då man kan justera blandningsförhållanderna själv. Använder det ofta på min bil på vintern när jag inte hinner svampa bilen. Jag har på min webbshop att köpa om du inte hittat. Mvh Tobbe


Vad är Foam lance?


okej vad heter sidan då?


Edit: hittade den


http://bilpedantens-webshop.noxshop.se/ . tem_id=152 inte billigt precis før en skum piston nær man kan få Foam Lance før runt 500kr! Flera som anvænder Snow foam? Detta ær snow foam før er som inte vet!


Jag kör med en foam lance från www.polishedbliss.com och använder mig utan Meguiars Hyperwash, Använder denna vid varje tvätt som första steg, man blir av med oerhört mkt smuts och sand/damm utan att behöva röra vid bilen. (tvättar självklart bilen som vanligt efteråt med 2 hinksmetoden) En av dom bästa sakerna man kan köpa inom bilvård enligt mig.


Meguiars Hyperwash tar den bort vax eller ær den ett "mjukare" alternativ? Hur mycket anvænder du per tvætt 300ml?


Hyperwash har en otroligt bra rengörande effekt men ger inte lika mycket "näring" tillbaka till lacken som Meguiars Shampo Plus eller Meguiars Wash & Wax osv.. Därför rekommenderar jag att den används som nån skrev här före mig, att den används som första rengörning och att man sen tvättar bilen med helst Meguiars Wash & Wax.. Hyper Wash används oxå med fördel för att tvätta bilarna före rekonden.. då det är en fördel att inte få på nån form av sk näring på lacken inför en polering! Hoppas ni fick svar på era frågor.


Precis som du skrev så har den god rengöringsstyrka men är snäll mot vax, använder den därför vid vanlig tvätt (sedan använder jag Shampo plus som vanligt shampo) Vid rekond brukar jag använda Meguiars APC i foamlancen ( all purpouse cleaner) som är lite mer aggresivt och även tar bort vax etc. brukar även avsluta med Last touch iom att jag torkar av bilen efter varje tvätt. vart mkt meguiars men det är mest för att jag fick ett otroligt bra erbjudande på deras dunkar (typ gratis) men till polering och lackförsegling / vax kör jag annat.

Jo då får du ju balans i tvättandet mellan rengörning och näring eftersom du använder Shampoo Plus oxå! APC är för övrigt en otroligt bra och allsidig produkt!


Skall ta och inførskaffa min en Foam Lance få se vad det blir før "Snow foam" medel man køper.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka