Lack + akryl. Bra el. dåligt?

Tänkte lämna in bilen hos Classes Garage i Täby Kyrkby i Sthlm efter rekommendation av kollega. Jag är helt vilsen i djungeln av polering, lackförsegling och allt vad det heter. Men, tydligen så använder Classes teflon + akryl som tydligen ska vara hållbart i 36 månader. Att de gör ett bra jobb tvivlar jag inte på då han verkar ta jobbet väldigt seriöst. Men frågan är: hur bra blir det med Teflon + akryl om man jämför med Ditec? Någon med erfarenheter av teflon + akryl lackförsegling? Obs har sökt i forumet men inget vettigt står det om denna metod.



Svar på inlägget: Lack + akryl. Bra el. dåligt?



Jag gillar teflonbaserade lackskydd som bäst. Vad heter lackskyddet du har tittat på?


Vet inte mer än att de använder sig av Teflonskydd, kolla www.tefcar.se.


Classe är som du säger seriös så jag betvivlar på att du skulle bli missnöjd med en tjänst ifrån honom. Dessutom är han en jäkligt trevlig prick så om du mot all förmodan skulle bli missnöjd på något som helst sätt så är jag övertygad om att han tar hand om dig och din bil på allra bästa sätt!


TefCar är helt ok .. problemer är bara dom korta intervallerna, att det bara har en hållbarhet på 12 mån. Därför hade jag valt Fredrik på http://tabybilvard.se/


Kanske åker förbi Ditec Täby efter jobbet och bokar tid. Läste att Ditec håller i 18 månader + att det är fler som talar gott om Ditec. Vad gostar det att behandla en Golf tror ni, är det olika priser beroende på anläggning? Läste även om att det blir rabbaterat andra gången man lämnar in den på Ditec bahandling, stämmer detta? Gör de rent under bilen? Kromade delar som avgasrör? Många frågor ja vet /Steffe


jag gav strax under 5.000 för min ditec på mustangen, andra gången är billigare för då "piffar" dom bara upp behandlingen allt förarbete är klart dvs, tredje gången är ännu billigare. Firman jag använde gjorde inte rent under bilen eller avgasrören. Priset är om man ska tro på firman som gjorde behandlingen åt mig beroende på hur sliten bilen är och hur mycket förarbete som krävs för att få ett bra resultat, tror annars att det är fasta priser på just ditec operationen.


Det bästa är att du åker ut till Fredrik och ber att dom tittar på din bil, så får du en exakt prisuppgift.


Ditec/Vallentuna bilvårdsteknik är grymma! Stor erfarenhet och bra service o noggranhet!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka