Era åsikter om lackkonservering

Vad har ni för erfarenhet av lackkonserverade bilar, är det bra, värt priset vilken firma skall man välja? Själv är jag inne på att använda mig av Tefcar är dom bra? Vi har även Mr.Cap och Ditec här



Svar på inlägget: Era åsikter om lackkonservering



kolla här: http://bilvardsforum.se/viewtopic.php?f=9&t=3252 men absolut viktigast är vem som gör jobbet och hur det blir utfört!


tackar! det är helt klart sant!


Dom stora kedjorna, bvs tefcar mr.cap ditec etc, har sjukt höga priser, ivarjefall 1/3 av pengarna du betalar går direkt till deras reklam. En mindre firma kan göra ett minst lika bra jobb... + att dom kanske kan ta bilen efter stängning Mitt tips, om du inte har obegränsade resurser, är att du letar på en mindre firma och inte någon svindyr franchise verkstad.


haha det är ju sant får kolla lite vad som finns här omkring


Lämna inte till Ditec i halmstad vad du än gör bara..


Får man fråga vrf?? är lite nyfiken av mig Topic:Klart du ska lackskydda din bil. Du får tillbaka det efter 2-3 år där din bil ser nästan ny ut om du har skött allting rätt. Gällande priser så är det lite svårt att avgöra, ex MrCap & ditech tar typ 3-5k o det finns de som tar ca hälften och gör samma jobb kanske lite bättre oxå då de små företagen är mer måna om sina kunder än de stora!


Klart du får, har en vän som lämna in sin svarta bil där, fick tillbaka den med solar överallt.. Inte direkt proffsigt gjort när man betalar en massa pengar!


Vilken Ditech eller MrCap anläggning tar 3-5000 kr för en lackkonservering? Tycker snarare de ligger på 5-8000kr.


tack nu kan jag sova gott o slippa tänka :p TYcker tyvärr att fuskjobben blir allt mer o mer i bilvårds yrket och det drabbar oss små företagare





Jag ville inte ta i :p give them a brake


vart bor du? är d inärheten av varberg så kan jag hjälpa dig


Jag bor i halmstad och hade inte tänkt lämna den dit, bad dom polera upp min bil och det skulle gå på 2500:- men när jag fick den så var det fullt av solar på den!! en jobbar kompis har sin bil på tefcar i varberg så ev så kommer jag köra dit och lämna den eller om det finns något annat ställe där uppe, Tefcar i varberg hade bättre pris än i halmstad...konstigt ändå samma kedja


annars drar du ett pm till mig, så löser jag lackskyddet åt dig. om du inte redan fixat lackskydd dvs..


tack, fick min nya bil igår och det visade sig att den redan va lackkonserverad


när då?


den va inte helt ny så förra ägaren hade konserverat den


Jobbat med bilvård i över 10 år. Hela branschen är buffel och båg. Finns inget som funkar direkt bra. Vanligt vax funkar lika bra. Då har man råd med det 4 gånger per år istället.


hahaha ajdå! de lät ju inte bra alls


Håller faktiskt inte med där. Polerar man ordentligt och lägger lackskydd noggrant så är det ljusår bättre än ett vax Ett vax är som smör, rinner av med en ordentlig avfettning.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka