Tvätt invändigt!

Tjena, tänkte tvätta ut bilen invändigt idag då jag har fått lite fläckar och sånt. Nån som har nåt bra tips på nåt medel jag ska använda? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Tvätt invändigt!



Pratar vi fläckar på säten eller fläckar på plasten


Lahega interiör tvätt och en putshandduk. å skrubba lite hårdare om du fått fläck. Kör med det i hela min bil på interiörer. förutom tyg. å de blir som nytt


En APC borde lösa problemet.


Jag kör med HD Fabric cleaner ( http://shop.bollnasbilvard.se/bilvard/i . cleaner-1l ), Textilvårdsmaskin, Borstar (En mjuk, en hård), Microfiberduk. Har du inte en textilvårdsmaskin(mattvätt funkar också) går det att hyra för ett par hundringar för en hel dag.


en matt tvätt maskin fixar det mesta.. kanske inte jättebra på hårda ytor men på klädsel så har det gjort underverk för mig.. hade riktiga fläckar på våran Arosa med ljusgrå inredning och 99.999% av fläckarna försvann då snackar vi oljefläckar och allt


När du tvättar bilen så passa på ta dörrgångarna samt instegs plasten då du slipper ta hand om all skit när bilen är torr.spola av skenorna samt pedelerna.Invändigt skall du dammsuga panelen med en fin borste sedan svepa över med en fuktig intriöer medel sedan dammsuger du efteråt.För man vill ju ha bort all dam,inte smeta ut det över allt.Klädseln tar du ett skarpt medel,vissa fälgmedel och hård borste funkar bra(men du måste dammsuga direkt efteråt med våtdammsugaren för att inte få missfärgningar i tyget)



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka