Få bort fläckar / stänk på skinnklädsel

Jag har en del små stänk av vad jag tror är polermedel på baksidan av ryggstödet på förarstolen i min bil, inte så snyggt med vita prickar på svart skinn. Någon som har några tips på vad man kan göra för att få bort fläckarna?Svar på inlägget: Få bort fläckar / stänk på skinnklädselRengöringsmedel för skinn? Åk till en möbel handlare i köp ett rengöringskit till skinn. Viktigt att du återfuktar efter rengöringen.


Jag brukar använda BMW´s lädervårds-kit men är tveksam till om det tar bort de små vita stänken som tycks ha satt sig skinnet. Har bara testat att torka av med diskmedel och vatten men det gjorde ingen nytta.


Har också provat de och tyckte inte de va nån höjdare. Använde ett skinnvårdskitt av dyrare fabrikat till skinnsoffor direkt efter och svampen blev skitigare då än när jag tvättade av första gången med bmws kitt. Skulle du inte få bort dom finns det pigment stift, återigen till soffor:) De är typ som o laga stenskott med lackstift, fast det blir bättre. Har du svart klädsel kan du ju till o med ta skokräm:)


Har du prövat mirakelsvamp? Och använd inte diskmedel, det torkar ut skinnet oerhört..


Leather & Vinyl clenaer löser ditt problem..


Nu är problemet löst. Använde topz och rengöringsmedel på fläckarna och torkade därefter av hela ytan med vatten. Smorde därefter in med BMW´s medel, det får duga tillsvidare.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka