Hur varmt vågar man ha på hetvatten-tvätten?

På vintrarna på mina vinterbilar har jag kört 90-98 grader:) och lacken fanns kvar då också.



Svar på inlägget: Hur varmt vågar man ha på hetvatten-tvätten?



Då hoppar jag in, om det är ok, för att efterlysa tvätt i Örebrotrakten där de har/använder varmvatten.


Lastbilstvätten ute på Aspholmen har det, total blackout på vad dom heter men dom ligger vid mässan om jag inte missminner mig. Har svårt att tro att någon mack med gör det självhall har det tyvärr.


Man får vara lite försiktig bara, klarlacken har lossnat på rätt många ställen på min ena bil, pga hetvatten. Dock av tidigare ägare så vetefan riktigt hur varmt dom körde


Körde 100 grader nånting på Volvon idag, lacken sitter kvar Torkade snabbt


okej, de vet ja vart de ligger! Men är de okej att rulla in med personbil där då tro? Tidigare tvättade ja alltid i GDS hallen på macken i Baronbackarna, de hade varmvatten. Men de har nu stängt av varmvattnet, så om man är välkommen där du skrev så kommer det nog bli dit man åker.


På mina bilar har jag alltid tvättat med 140 grader. Max på våran högtryckstvätt som vi har på jobbet Aldrig lossnat något!


Dom är mycket bra att ha att göra med och du kan ju hyra hallen och tvätta lastbilen själv så då ska det väll inte vara några problem att ta pb istället


Fann dem på nätet och tänkte att ja ringer dem imorgon för att höra lite om priser/tider mm


baltis! Ringde och snackade med killarna i tvätthallen, de har inte varmvatten samt så får man inte tvätta personbilar själv. De tvättar bilarna för 150:- + moms Men ja tackar för tipset !



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka